HEIDER SC1 Smart Lader
7048530244

   
 
 

Supersnel laden in 45 minuten

De belangrijkste eigenschap van de Heider SC1 is dat het uw batterijen op de snelst mogelijke manier oplaad. Waar andere opladers een laadtijd van 5-10-15 uur nodig hebben, zijn uw batterijen met de Heider SC1 binnen 45 minuten volledig opgeladen.


Monitor elk gewenst moment de status van uw batterijen

De Heider SC1 slimme Batterij Oplader is een uniek product. De vier oplaadsleuven zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen op verschillende functies zoals: Charge/Opladen, Charge Test/Laad-test, Quick Test/Snelle Test, Refresh/Ververs, Discharge/Ontlaad.

Ontdek alles over uw batterijen

De SC1 met tweede generatie dual microprocessor is een geavanceerd technologisch product welke u de netto-voltage en oplaad-duur van uw batterijen toont, defecte batterijen detecteert en automatisch stopt met opladen nadat uw batterijen volledig zijn opgeladen.

Veilige hitte-monitoring systeem

De ingebouwde hitte monitoring systeem voorkomt het oververhitten van zowel uw oplaadbare batterijen als de Heider SC1. Daarnaast stopt de Heider SC1 automatisch met opladen nadat uw batterijen volledig zijn opgeladen.

Nieuwste en beste
technologie

De Heider SC1 is in staat om batterijen met verschillende capaciteiten en van verschillende formaten tegelijkertijd op te laden. Wanneer uw batterijen volledig zijn opgeladen stopt de Heider SC1 automatisch met opladen waardoor uw batterijen tot optimale niveau zijn opgeladen.


Gebruik

Wanneer de oplaadbare batterij in de oplader geplaatst wordt, ziet u de voltage (bv: 1,12V) gedurende 3 seconde op het beeldscherm. Gedurende de 3 seconden erna wordt de standaard laadstroom van 400mAh getoond.

Indien u gedurende eerste 6 seconden niet op de MODE of CURRENT toetsen drukt zal de oplader starten met opladen. Indien u wel een van de toetsen indrukt zal de oplader nog 10 seconden wachten zodat u de instellingen voor de batterijslot kunt afronden. De SLOT toets zorgt ervoor dat de instellingen worden bewaard.

Het is mogelijk om de batterijen gelijktijdig te verwijderen, en zonder de batterij opdrachten in te stellen. U kunt twee verschillende batterijen plaatsen en voor elk een apart opdracht instellen.

Wanneer u de oplaadproces start kan de laadstroom niet gewijzigd worden totdat de batterijen verwijdert en opnieuw geplaatst worden in de desbetreffende slot.

Indien u door middel van de SLOT toets niet een specifieke batterijslot selecteert, zullen de MODE, CURRENT en DISPLAY toetsen tijdens het opladen alle vier de batterij ingangen weergeven. Voor een aparte instelling voor een van de batterij gleuven kiest u de SLOT toets en selecteert u vervolgens voor de gewenste instelling of beeldscherm de MODE of DISPLAY toets.

Functie Selecteren

Houd de MODE button 2 seconden ingedrukt om de desbetreffende laad-gleuf te activeren.

Druk de MODE button in om te schakelen tussen de functies Opladen/Ontladen/Test/Snelle Test en Verversen.

Om de huidige modus van de laad-gleuf te wijzigingen drukt u eerst op de slot button om te schakelen tussen verschillende functies. Na selectie van de juiste functie drukt u op de MODE button om uw keuze te bevestigen.

Nadat u de gewenste functie heeft gekozen kunt u de laadstroom instellen.

Laadstroom Kiezen

Om alle batterijen gelijktijdig te laden drukt u 6 seconden na het plaatsen van uw batterijen of direct na het opstarten van de SC1 de CURRENT button in. Nadat de gewenste functies zijn gekozen en de laadcyclus van start is gegaan is het niet mogelijk om de laadstroom te wijzigen. Om de laadstroom weer te kunnen wijzigen dient u alle batterijen te verwijderen en opnieuw in de lader te plaatsen. De ontlading-stroom (oftewel snelheid van ontladen) bedraagt de helft van de automatisch gekozen laadstroom. Van de 1e t/m 4e batterij kan de laadstroom ingesteld worden tussen 1200mAh tot en met 1400mAh.

Display Selecteren

Met de DISPLAY button kunt u de laadstroom, capaciteit, voltage van uw batterijen en de functie van de laad-gleuf in één oogopslag zien.

Laad-gleuf kiezen

Met SLOT button schakelt u tussen verschillende functies, laadstromen en display modi.

  GALLERY
Inhoud verpakking
  • 1 x Heider SC1 slimme lader
  • 1 x Stroom adapter/snoer
  • 1 x Gebruikerhandleiding
  • 2 x AA type oplaadbare batterijen
  • 2 x AAA oplaadbare batterijen